Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sing out

We willen als koor met deze Sing Out Martin bedanken voor zijn enthousiaste en deskundige inzet gedurende 14 jaar als dirigent.
Er zullen oude en nieuwe nummers ten gehore worden gebracht en er is ook ruimte voor  samenzang. De muzikale begeleiding zal bestaan uit een mix van huidige comboleden en oud-comboleden. We zien uit naar een fantastisch muzikaal afscheid en u kunt daarbij zijn.

Jaco Mulder uit Emmeloord zal in augustus het dirigentenstokje overnemen en we hopen in hem een even enthousiaste dirigent gevonden te hebben.

Wanneer?
25 juni 2010 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gospelkoor His Voice
Locatie:
Ichthuskerk, Scheldeplein 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.