Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wensen van burgers over lokaal Wmo-beleid

Meepraten over en meedoen aan het maatschappelijk leven door alle burgers. Dát is de kern van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De komende raadsperiode is het de taak van gemeenten om op lokaal niveau concreet invulling te geven aan de Wmo en samen met burgers verder te werken aan een samenleving waaraan alle burgers gelijkwaardig kunnen deelnemen. Zorgbelang Zuid-Holland organiseert een studiebijeenkomst voor (nieuwe) gemeenteraadsleden en wethouders over lokaal Wmo-beleid. 

Aaike Kamsteeg, wethouder Sociale Zaken, heeft zitting in een panel tijdens de bijeenkomst.
Wanneer?
24 juni 2010 van 16.00 tot 20.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast, Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.