Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag Volkstuindersvereniging

De Volkstuindersvereniging Alblasserdam organiseert op het tuinencomplex. Op deze dag kunt U kennismaken met onze enthousiaste, actieve vereniging en kunt u zien wat er allemaal achter dat hek gebeurt. Wat er groeit en bloeit, hoe de leden met zijn allen het complex onderhouden en vooral ook wat we zoal met de opbrengsten van ons land doen.

Kom proeven van de hapjes uit onze tuinen, kom kijken wat er zoal bij de Blokhut te koop is aan plantjes, klompen en andere zaken die met tuinieren en het verbouwen van groente te maken hebben. En maak kennis met onze vrijwilligers die zorgen voor het reilen en zeilen van de vereniging.
 

Wanneer?
20 juni 2010 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
Volkstuincomplex
Locatie:
Volkstuincomplex eind Plantageweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.