Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag eBooks

Digitaal lezen is in opkomst. Dit is te verklaren: digitaal lezen is comfortabel en ruimte besparend. Het kan daarnaast ook nog eens voordelig zijn. Mensen met een computer en internet kunnen er direct mee beginnen. De software om een ebook te lezen is gratis. Mensen die onderweg of op vakantie digitaal willen lezen kunnen dit doen op een smartphone of op een los leesapparaat: de eReader.
 
Boekhandel de Schuilplaats start op DV 19 juni met een ebookshop die zich zal richten op de christelijke lezer.
De Schuilplaats is hiermee een van de eerste christelijke boekhandels die eBijbels en christelijke eBooks aanbiedt. 
 
Open Dag
Voor iedereen die meer wil weten over eBooks en eReaders organiseert de Schuilplaats op zaterdag 19 juni een Open Dag.  Hier kunnen eReaders bekeken en gekocht worden. Er zijn deskundigen aanwezig die het downloaden van eBooks en het gebruik van de eReader demonstreren. Ook kunnen zij antwoord geven op uw vragen over digitaal lezen. 

Wanneer?
19 juni 2010 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
Erik Verhagen
078 691 30 68 / 06 8
Locatie:
boekhandel de Schuilplaats, Plantageweg 13a Alblasserdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.