Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Alblasserdamse Haringparty 2010

De Alblasserdamse Haringparty 2010

Bon Bon party service, GO4 events en Maat Groep presenteren de jaarlijkse Alblasserdamse Haringparty. Naast de vele culinaire versnaperingen en de heerlijkste wijnen, worden de gasten ook getrakteerd op muziek, entertainment en vele bezienswaardigheden.

Naast de gezellige ambiance en de heerlijkste gerechten biedt de Haringparty de partners ook de gelegenheid om te netwerken, zichzelf te profileren, nieuwe ontwikkelingen te presenteren en informatie uit te wisselen op ieders vakgebied. Voor ondernemers een interessante mogelijkheid om in aanraking te komen met nieuwe producten.

Ondernemend Drechtsteden is van harte welkom om een harinkje mee te happen.

Bezoekers dienen zich vooraf aan te melden via de website. Toegang wordt verschaft op vertoon van een entreebewijs op naam.

Wanneer?
16 juni 2010 van 17.00 tot 20.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.