Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentaties over onderzoeken naar containertransferium

De gemeente Alblasserdam organiseert op 14 juni 2010 om 19.30 uur een bijeenkomst over de concept MilieuEffectRapportage (MER) containertransferium op bedrijventerrein Nieuwland. De opstellers van de rapportage geven hier een toelichting op het rapport. Ook wordt er aandacht besteed aan het geluidsonderzoek naar de noodzaak en het effect van een geluidsscherm langs de A15.

In 2010 nemen de gemeenteraad en private partijen belangrijke besluiten over de mogelijke komst van een containertransferium op het bedrijventerrein Nieuwland. Eén van de noodzakelijke stappen in dit proces is de opstelling en aanvaarding van een MilieuEffectRapportage waarin de effecten van de komst van het transferium worden beschreven en waarin een aantal inrichtingsalternatieven worden beoordeeld.

Belangstellenden zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Ook de colleges van B&W en

de gemeenteraden van de gemeenten Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

Wanneer?
14 juni 2010 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
gemeente Alblasserdam
Locatie:
burgerzaal van het gemeentehuis.
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.