Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Visconcours voor senioren

De jaarlijkse viswedstrijd voor ouderen en gehandicapten wordt weer in de Middelwetering gehouden. De rotaryclub Kinderdijk en de Stichting Welzijnswerk Ouderen Alblasserdam organiseren deze wedstrijd voor de 34ste keer. Ook de Verenigde Alblasserdamse Hengelaars en de hengelvereniging Ons Belang werken hieraan mee. Voor iedere hengelaar ,man of vrouw wordt een stekkie langs de middelwetering/boerenpad uitgezet. Vooraf is er de tijd voor koffie in het CKC gebouw. Leden van de VAH zorgen voor de technische begeleiding bij de visplaatsen. De Rotaryclub Kinderdijk stelt de bekers voor de winnaars ter beschikking. Alle deelnemers krijgen tevens een herinnering. Voor vervoer van huis naar de visplaats en weer terug wordt gezorgd. De animo is groot want alle plaatsen zijn inmiddels bezet, maar u bent van harte uitgenodigd om te komen kijken.
 

Wanneer?
12 juni 2010 van 09.00 tot 11.15 uur
Organisator
Rotaryclub Kinderdijk en de Stichting Welzijnswerk Ouderen Alblasserdam
Locatie:
Middelwetering, Alblasserdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.