Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Straatspeeldag

Speeltuinvereniging Kinderdijk en het Jongerenwerk Alblasserdam organiseren Woensdag 2 Juni de jaarlijks terugkerende straatspeeldag.Deze wordt gehouden op het Scheepsbouwplein van 13.30 tot 16.30 uur. Het thema van dit jaar is 'Reis de wereld rond"De kinderen kunnen diverse spelletjes doen zoals touwtrekken  korfbal en het tollenspel. Alle kinderen uit de  buurt zijn welkom. Bij erg slecht weer  gaat het helaas niet door.

Wanneer?
2 juni 2010 van 13.30 tot 16.30 uur
Organisator
Speeltuinvereniging Kinderdijk en het Jongerenwerk Alblasserdam
Locatie:
Scheepsbouwplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.