Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

CDA Ledenvergadering Alblasserdam

Mevrouw Callenwaert bekend uit de Hoekse Waard werd op haar negentiende lid van het CDA. Direct werd zij actief in de plaatselijke afdeling waar zij op haar eenentwintigste voorzitter en op haar dertigste wethouder werd. Tot 2008 was zij CDA-wethouder in de gemeente Binnemaas.

Sinds 2009 is zij landelijk voorzitter van het CDA Vrouwenberaad. Bij de komende verkiezingen heeft zij zich kandidaat gesteld voor de Tweede Kamerfractie. Arinda pleit voor goede en snelle zorg. “Zeker als het om ouderen gaat moet die zorg ook te leveren zijn waar mensen hun leven lang gewoond hebben. Maatwerk moet mogelijk blijven. Wij gaan voor de handen aan het bed. Praktische zorg, minder bureaucratie. “

Na het huishoudelijke gedeelte van de Algemene Ledenvergadering, is er vanaf 20.15 uur een voor iedereen toegankelijk openbaar gedeelte. Arinda Callenwaert zal spreken over Den Haag vandaag en iedereen kan meedoen in de discussie.

Wanneer?
1 juni 2010 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Havenkerk aan de Ieplaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.