Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Poppenkastvoorstelling

Tijdens de Nationale Voorleesdagen zijn peuters en kleuters en hun (groot-)ouders van harte welkom om deel te nemen aan één van de vele activiteiten in de Bibliotheek A tot Z. Deze landelijke campagne is bedoeld om het voorlezen aan kinderen van 0 tot 6 jaar te stimuleren.

Vandaag is er deze poppenkastvoorstelling.

Voor wie : kinderen vanaf 3 jaar
Kosten : gratis

Wanneer?
27 januari 2010 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dominique Janssen (bibliothecaris de Bibliotheek A tot Z)
620 55 00
djanssen@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
in de bibliotheek aan de Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.