Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oudercursus Opvoeden & zo bij Rivas Zorggroep

Het opvoeden van kinderen is leuk, maar soms ook lastig. Iedere ouder heeft wel eens behoefte aan steun of advies. Ouders kunnen vanaf nu ook terecht bij de oudercursus 'Opvoeden & zo' van Rivas Zorggroep.

Ervaringen
De cursus Opvoeden & zo van Rivas is een praktische cursus over het opvoeden van kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. 'Ouders kunnen bij de professionele medewerkers terecht voor adviezen', zegt Marion Streefkerk, jeugdmaatschappelijk werker bij Rivas. 'Daarnaast is deze cursus ook een plek waar ouders ervaringen kunnen uitwisselen, zodat zij merken dat ze niet de enige zijn die zich soms onzeker voelen over de opvoeding van de kinderen.'

Onderwerpen
De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten en iedere keer staat een ander onderwerp centraal: aandacht geven en prijzen, verbieden en nee zeggen, negeren, apart zetten en straffen. 'Een professionele maatschappelijk werker van Rivas begeleidt de deelnemers.' Deze cursus begint maandag 17 januari om 20.00 uur en bestaat uit zes bijeenkomsten van 1,5 uur in De Alblashof in Alblasserdam. Deelname aan deze cursus is gratis

Wanneer?
17 januari 2010 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Alblashof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.