Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schaapscheren op kinderboerderij de Plantage

Op 20 mei gaat schaapscheerder Jan Blom de schapen op kinderboerderij de Plantage ontdoen van hun wintervacht. Jan begint om 13.30 uur met scheren. Rond 15.30 uur zullen alle schapen klaar zijn voor de zomer. De aanwezige kinderen mogen een pluk wol meenemen naar huis.

Tijdens het scheren zijn er ook andere activiteiten op de boerderij. Zo zal Joop van de Berg uit Oud Beijerland een kunstwerk maken van een gewone boomstam.

De kinderboerderij is elke woensdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Wanneer?
20 mei 2009 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Kinderboerderij de Plantage
692 13 70
Locatie:
H.J. de Haanstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.