Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Spirtit of Love

Gospelkoor His Voice uit Alblasserdam en Mannenkoor Altena (uit Uitwijk) geven op zaterdag 16 mei een gezamenlijk concert genaamd “Spirit of Love” in de Havenkerk, Ieplaan 9 te Alblasserdam. Beide koren staan onder leiding van dirigent Martin de Jong. Gospelkoor His Voice bestond eind februari 12 ½ jaar en heeft Mannenkoor Altena uitgenodigd voor dit prachtige concert. De leidraad van deze avond is de kracht van de Heilige Geest op weg van Hemelvaart naar Pinksteren. Ook het publiek komt door middel van mooie samenzangnummers aan zijn trekken. Het Christelijk mannenkoor “Altena” is 15 jaar geleden ontstaan uit een gelegenheidskoor en intussen uitgegroeid tot een enthousiast streekkoor met 75 leden.

Het koor werkt mee aan concerten, kerkdiensten, zangavonden etc. in een wijde omgeving van Uitwijk (gemeente Woudrichem). De doelstelling van het koor: “het uitdragen van het evangelie in zang en muziek” staat bij elke uitvoering voorop. Tijdens dit concert wordt Altena begeleid door piano en orgel.

His Voice is een enthousiast gospelkoor in de leeftijd van 25-65 jaar en zingt voornamelijk Nederlandse en Engelse nummers. Het wordt deze avond begeleid door een combo bestaande uit piano, slagwerk, contrabas en dwarsfluit. Nieuwe leden (m.n. heren) zijn van harte welkom op onze repetitie op maandagavond van 20.00-22.00 uur in de Ontmoetingskerk te Alblasserdam. Kaarten zijn te verkrijgen aan de zaal en bij De Schuilplaats, Plantageweg in Alblasserdam.

Wanneer?
16 mei 2009 van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie:
Havenkerk aan de Ieplaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.