Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wie kent deze Alblasserdammers?

De tentoonstellingscommissie van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard (HVWA) is momenteel bezig met de inrichting van de tentoonstelling ‘Wie kent deze Alblasserdammers?’. Plaats van handeling is de Oudheidkamer in het historische pand aan Cortgene 3 dat onderdak biedt aan de vereniging.

De expositie bestaat uit foto’s uit de glasnegatievencollectie van fotograaf Rouw die onlangs in het bezit is gekomen van de HVWA. Er is gekozen voor foto’s van mensen in de categorieën Bruiloften en Partijen, Families, Portretten, Tweetallen, Echtparen, Gebeurtenissen, Verenigingen en Diverse groepen. “Het is de bedoeling dat de bezoekers ons helpen met het vinden van de namen.

De bij ons bekende gegevens worden niet vermeld, zodat zij helemaal blanco naar de foto’s kunnen kijken en ons hopelijk veel (extra) informatie kunnen verschaffen”, aldus Leen Punt van de tentoonstellingscommissie. “Op de tafel leggen we per bord een mapje neer met de daarop de foto op half formaat, zodat er voldoende ruimte overblijft om te schrijven.” De tentoonstelling wordt op 2 mei om 10.00 uur geopend en is die dag tot 12.00 uur te bezichtigen. De andere openingsdagen zijn: vrijdag 8 mei van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 9 en 16 mei van 10.00 tot 12.00 uur.

Wanneer?
Van 2 mei 2009 10.00 uur tot 16 mei 2009 12.00 uur
Organisator
Historische Vereniging West-Alblasserwaard
Locatie:
Cortgene 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.