Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

klimaatstraatfeest in de Vondellaan

In oktober 2008 heeft Patrick van der Elst (18 jaar) zijn straat, de Vondellaan,opgegeven voor het Klimaatstraatfeest, omdat het hem leuk leek om zo dichter bij de straatbewoners te komen en het milieu en klimaat daar bij te betrekken. Hij heeft toen samen met mijn buurvrouw Ans de bewoners enthousiast gemaakt en er doen nu rond de dertig huishoudens mee.

De afgelopen paar maanden heeft hij veel acties ondernomen voor het klimaat, waarmee hij veel punten verdiende.

De beste 500 straten krijgen een straatfeest cadeau. Een paar weken geleden was de uitslag bekend en de Vondelstraat is één van die 500 straten. De straat staat landelijk zelfs op de 24e plaats en is 5e in Zuid Holland. Dit betekent dat ze een groot feest hebben gewonnen op zaterdag 16 mei 2009.

Overdag is er een (grote) braderie met een klimaatmarkt, muziek, oude ambachten, springkussens, rommelmarkt enzovoort. Voor meer informatie en/of opgave rommelmarkt kunt u per Email contact op nemen.

Steun het klimaat en vier het Klimaatstraatfeest mee met de Vondellaan!

Wanneer?
16 mei 2009 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Roemer Visscherstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.