Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De versierde fietsenoptocht

Op Bevrijdingsdag, 5 mei 2009, zal ook dit jaar de traditionele versierde fietsenoptocht plaatsvinden. Een nieuwe datum, beproefd concept. Aangezien voor veel kinderen vorig jaar het erg laat werd op de dag voor Koninginnedag hebben we besloten het dit jaar op bevrijdingsdag te organiseren.

De bedoeling is dat alle kinderen t/m 12 jaar meedoen en hun fiets zo feestelijk mogelijk versieren. De fietsen worden beoordeeld door een vakjury en na afloop zullen de winaars bekend worden gemaakt in de twee categorieen te weten 0 – 6 jaar en 7 – 12 jaar.

De versierde fietsenoptocht zal starten op raadhuisplein om 19:00 en eindigen rond 19:45 op het Wilgenplein.

Wanneer?
5 mei 2009 van 19.00 tot 19.45 uur
Organisator
Oranje Comité Alblasserdam
Locatie:
Raadhuisplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.