Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rabobankloop

De Rabobankloop bestaat uit een Halve Marathon KNAU wedstrijd, 10 kilometer prestatieloop en een 1,2 en 3 km jeugdloop. Deze unieke loop gaat door een prachtig stuk natuur en langs de molens van Kinderdijk. Heb je interesse om mee te lopen en / of wil je meer informatie? Kijk dan op de website.

Wanneer?
27 september 2008 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
Atletiek Afdeling Alblasserdam (A.A.A.) i.s.m. Rabobank Drechtsteden Midden-Noord
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.