Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderoptocht

Kinderen van 6 t/m 12 jaar mogen verkleed komen. (naar Jeugdland) De optocht zal gelopen worden vanaf de Wipmolen naar boven naar de Cortgene, daarna oversteken en achter het gemeentehuis langs, vervolgens aan het einde naar rechts (langs het gemeentehuis) en over het Raadhuisplein weer terug richting de Cortgene, langs de Hema naar beneden, bij de ingang Hema / kapper het Makadocentrum op, dan langs de kaasboer Sjaak van der Wolst (die de kostuums zal jureren), richting de uitgang naast Decohome en via de Zeilmakerstraat en de Wilde Wout straat weer terug naar de Wipmolen. Hier zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Er is een bisocoop kaartje mee te winnen. Meedoen kost € 1,50 p.p.

Wanneer?
28 augustus 2008 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Jeugdland
Locatie:
vanaf de Wipmolen aan de Zeevaartschoollaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.