zondag 7 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Thuis@Landvast-activiteit - Theaterdiner

27 februari 2021


Elke zaterdag in februari organiseert Landvast een leuke thuis@Landvast-activiteit. Op de agenda staan een heus pannenkoekenfestijn, All you need is Landvast, een bierproeverij met bijpassende muziek verzorgd door Back to Vinyl en een theaterdiner met lokale artiesten.

Theaterdiner
vandaag is het theaterdiner met input van diverse (lokale) artiesten. Het theaterdiner is ondertussen een begrip geworden, artiesten zoals Maarten Peeters, Alderliefste en Syb van der Ploeg hebben al opgetreden in Landvast, begeleid door een heerlijk diner. Helaas is dit in de originele vorm nu niet mogelijk, daarom gaan we voor een online alternatief. Om het plaatje compleet te maken kunt u in de webshop een diner bestellen om thuis te nuttigen. Onze chef-kok zorgt voor een duidelijke uitleg over de bereiding.

Vanaf woensdag 3 februari kunt u in de webshop van Landvast de tasjes voor de activiteit bestellen. Alle activiteiten zijn te volgen via Zoom.
 


Thuis@Landvast
Sinds de eerste lockdown heeft Landvast al diverse online activiteiten opgezet. Zoals Landvast op zijn eigen website schrijft is de missie van Landvast  ‘Landvast verbindt!’

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Landvast

Thuis via Zoom

www.landvast.nl/thuis
Deel dit bericht met je vrienden!