zaterdag 22 januari 2022

Alles over Alblasserdam

Bemoedig elkaar met 'Lichtpuntjes'

Bemoedig elkaar met 'Lichtpuntjes'

06 december 2021
Van maandag 06 december 2021 tot en met maandag 31 januari 2022


Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) faciliteert de komende maanden een lichtpuntjesactie om de inwoners van Alblasserdam in deze onrustige tijd te bemoedigen en met elkaar te verbinden. De SWA wil dat doen aan de hand van een creatieve opdracht waar iedereen aan mee kan doen.

Tijdens de lichtpuntjesactie worden Alblasserdammers uitgenodigd om een bemoedigende, mooie of grappige tekst of tekening te maken op een mini canvas en die zichtbaar voor het raam te plaatsen. Zo kan iedereen met dit kleine gebaar voorbijgangers, wandelaars, de postbode en de krantenbezorger een hart onder de riem steken in deze donkere dagen.  Dat kan dan toch net het lichtpuntje zijn dat iemand op dat moment nodig heeft.

De SWA stelt voor deze lichtpuntjesactie mini canvasdoeken (20x20cm) beschikbaar die tijdens kantooruren opgehaald kunnen worden aan de receptie, Cortgene 20 te Alblasserdam. Uiteraard is het leuk als foto’s van de lichtpuntjes worden ingestuurd zodat de SWA ze kan delen op social media. Meer informatie is te verkrijgen via tel. 078-2021220 of door een mailtje te sturen naar Sabine op s.vandalen@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA)

-

www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!