woensdag 8 december 2021

Alles over Alblasserdam

Lotgenoten praatgroep van psychisch zieken

Lotgenoten praatgroep van psychisch zieken

28 oktober 2021
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Al jaren bestaat de interkerkelijke lotgenoten praatgroep in Alblasserdam. Deze is bedoeld voor partners, ouders of volwassen kinderen van iemand die een psychische aandoening heeft, zoals b.v. borderline, schizofrenie, autisme, depressie enz. Vaak zijn de patiënten onder behandeling van een deskundige arts, maar voor de partners en naaste omgeving is er te weinig of geen aandacht, terwijl het niet altijd gemakkelijk is met zo’n patiënt om te gaan.

De praat- of gespreksgroep helpt deze doelgroep om erover te kunnen praten. Gewoon je verhaal kwijt kunnen, hoe moeilijk het vaak is om er mee om te gaan in het dagelijks leven. Gehoor krijgen en begrepen worden door lotgenoten kan heel waardevol zijn.

Wij komen een keer in de vijf á zes weken bij elkaar in een ruimte van de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75 in Alblasserdam. De eerste middag van het nieuwe seizoen is op donderdag 28 oktober 2021, aanvang 14.00 uur.

Schroom niet en bel voor nadere informatie naar Marja van der Feest, tel. 078-6918385 of naar Nel Groenendijk tel. 078-6917462.

Info

Organisator:

Adres:

Marja van der Feest / Nel Groenendijk

Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75

Deel dit bericht met je vrienden!