maandag 12 april 2021

Alles over Alblasserdam

01
mrt

Binnenkort in Landvast: De Croods 2: Een nieuw Begin

DreamWorks Animation nodigt je uit op een nieuw avontuur terug in de tijd met De Croods 2: Een nieuw begin.

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a.: Matteo van der Grijn, Waldemar Torenstra, Saar van Koningsberger, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol en Paula Majoor.

Voorpremières vanaf 11 december 2020. hopelijk in Landvast op 24 maart aanstaande.

 

Met een groet van uw recensent.

Zie hieronder een trailer van deze film.

 

Recensie nummer 768 van uw recensent.

Genre: Animatie
Cast & Crew: Matteo van der Grijn, Waldemar Torenstra, Saar van Koningsberger, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol, Paula Majoor
Regie: Joel Crawford
Lengte: 1 uur en 35 minuten (incl. 15 min. pauze)
Kijkwijzer: alle leeftijden
Pluspunten: Grootmoeder
minpunten: De twist
Eindcijfer: 8