woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

06
okt

Ladies@Landvast: Casanova’s VIP

Ook in oktober is er weer een Ladies@Landvast! Deze keer rond de nieuwe Nederlandse film Casanova's. Op 7 oktober mag Landvast de exclusieve voorpremière vertonen van deze film.

In cinema 1 en 2 hebben ze de Ladies@Landvast zoals u van hen gewend bent. In Cinema Royaal hebben ze een speciale VIP-editie.

Bij een VIP-Ladies@Landvast krijgt u bij binnenkomst een passend drankje en wat lekkers; voor tijdens de voorstelling staat er bij uw luxe fauteuil een lekkere borrelplank klaar. In de pauze verzorgen we in de zaal nog een drankje. Bij vertrek krijgt u een extra goedgevulde goodiebag mee naar huis.

(Benieuwd naar de standaard-versie? Kijk dan bij de voorstelling: Ladies@Landvast: Casanova's.)

Waar gaat de film over:
Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

 

Met een groet van uw recensent.

Zie hieronder een trailer van deze film.

 

Recensie nummer 731 van uw recensent.

 

 

Genre: Comedy, Romantiek
Cast & Crew: Jim Bakkum, Birgit Schuurman, Lieke van Lexmond, Tygo Gernandt, Rienus Krul, Gaby Blaaser, Sergio Ijssel, Leo Alkemade, Juvat Westendorp, Jouman Fattal, Roeland Fernhout, John Buijsman
Regie: Jamel Aattache
Lengte: 1:53 (incl. 15 min. pauze)
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Pluspunten: Als je hier van houdt kan je weer je hart ophalen
minpunten: Geen hoogstaande film. snel vergeten.
Eindcijfer: 7