vrijdag 28 januari 2022

Alles over Alblasserdam

14
okt

Landvast vertoont: De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

Geschreven door: Hennie van der Zouw
Deel dit bericht met je vrienden!

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje is alweer de tiende bioscoopfilm van de fameuze club. Ook in dit nieuwe avontuur spelen Luan (8) en Lucilla (6) van de bekend vloggersfamilie De Bellinga’s een rol, naast de bekende gezichten Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en natuurlijk Sinterklaas. Ook Frans Duijts speelt een rol in deze film als Franse bakker. Luan Bellinga neemt samen met Coole Piet en Danspiet de titelsong voor zijn rekening. De vorige negen De Club van Sinterklaas-films werden bekroond met een Gouden Film. Net als haar voorgangers zit de muzikale Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte De Club Van Sinterklaas.

 

 

Met een groet van uw recensent.

Zie hieronder een trailer van deze film.

 

Recensie nummer 826 van uw recensent.

Genre: Familiefilm
Cast & Crew: Wilbert Gieske, Luan Bellinga, Lucilla Bellinga, Coole Piet, Frans Duijts, Piet Fernando, Danspiet, Testpiet
Regie: Martijn Koevoets
Lengte: 1:32 (incl. 15 min. pauze)
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Pluspunten: De muziek
minpunten: Nu al in de bioscoop......
Eindcijfer: 7