zaterdag 19 juni 2021

Alles over Alblasserdam

15
dec

Landvast vertoonde: Misfit 3 De Finale

In verband met de op 14 december afgekondigde strenge lockdown is Landvast tot en met 20 januari 2021 gesloten en is de hier genoemde film voorlopig uitgesteld.

----------------------------------------------------------------------------

Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA's, te winnen.

 

Met een groet van uw recensent.

Zie hieronder een trailer van deze film.

 

Recensie nummer 765 van uw recensent.

Genre: Jeugdfilm
Cast & Crew: Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Bente Fokkens, Tinne Oltmans, Nick Schilder, Fenna Ramos, Jill Schirnhofer, Rico Verhoeven, Hanwe, Nicolette Kluijver, Buddy Vedder, Jeroen van Koningsb
Regie: Erwin van den Eshof
Lengte: 1:45 (incl. 15 min. pauze)
Kijkwijzer: Alle leeftijden en veel ouder
Pluspunten: de verlegen Tara (Nienke van Dijk)
minpunten: hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)
Eindcijfer: 6