woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

26
aug

Landvast vertoonde: Tenet

Op 26 augustus is er in Landvast een exclusieve premiere rond Christopher Nolan’s nieuwe film, de actiethriller Tenet.

De film start om 20.30 uur, hiervoor wordt u feestelijk ontvangen met een speciaal biertje van een lokale brouwer (we houden nog even geheim welke) of een alcoholvrij alternatief. Daarnaast kunt u kennismaken met de diverse hapjes van onze borrelkaart. Ook in de pauze van de film gaan we hiermee rond.

Er zijn slechts 30 kaarten beschikbaar, dus mis deze unieke première niet en bestel snel uw kaartjes. Onder de bezoekers verloten we een aantal waanzinnige prijzen.

Korte samenvatting van de film:
Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

Met een groet van uw recensent.

Zie hieronder een trailer van deze film.

 

Recensie nummer 718 van uw recensent.

Genre: Actie, Avontuur
Cast & Crew: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine, Kenneth Branagh
Regie: Christopher Nolan
Lengte: 2:48 (incl. 15 min. pauze)
Kijkwijzer: 12 jaar en ouder
Pluspunten: Is dit een vervolg op Inception? En de Nederlandse director of photography Hoyte van Hoytema die tovert met de camera
minpunten: De toekomst
Eindcijfer: 10