Alblasserdammer loopt botbreuken in gezicht op tijdens stapnacht op de Dam

21 mei 2018
Alblasserdammer loopt botbreuken in gezicht op tijdens stapnacht op de Dam

ALBLASSERDAM - Een 43-jarige Alblasserdammer die in de nacht van vrijdag op zaterdag met collega’s op stap was op de Dam in Alblasserdam, raakte ernstig gewond toen hij op straat door twee mannen in elkaar werd geslagen met meerdere breuken in zijn kaken, jukbeenderen, oogkassen en zijn neus, en een hersenschudding tot gevolg.

Zijn 20-jarige collega liep eveneens een gebroken neus op. De politie hield al snel twee verdachten van 20 jaar uit Papendrecht aan. Echter is de politie nog wel op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over wat er gebeurd is...

Volgens eerste verklaringen zouden de slachtoffers op straat woorden hebben gehad met de twee mannen, waarna de mishandelingen plaatsvonden. In eerste instantie leken de verwondingen mee te vallen, en de 43-jarige man is zelf op de fiets naar huis gegaan.

Pas toen hij zaterdag wakker werd, merkte hij dat zijn gezicht compleet verbouwd was. Op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis constateerde de arts alle breuken. Hij mag voorlopig nog niet naar huis en krijgt zware pijnstillers. Zijn 20-jarige collega, eveneens uit Alblasserdam, zal ook een operatie moeten ondergaan voor zijn scheefgeslagen neus.

Getuigen gezocht
De politie wil heel graag met mensen spreken die vrijdagnacht op de Dam waren en meer weten over het incident dat rond 2.00 uur plaatsvond. Zaterdagavond wordt daarom in het uitgaansgebied geflyerd door agenten. Iedereen die meer weet over het incident wordt verzocht te bellen met 0900-8844 en vragen naar de recherche in Dordrecht, afdeling ZSM.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.