Alblasserdamse fietsclub weer op pad

16 april 2018 door Hennie van der Zouw
Alblasserdamse fietsclub weer op pad

ALBLASSERDAM - Vanaf deze maand is de fietsclub in Alblasserdam weer wekelijks in het zadel te vinden. De fietsclub maakt wekelijks een fietstocht door de regio. De club wordt ondersteund door Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) en de gemeente Alblasserdam.

Iedere donderdag vertrekt de fietsclub om 13.00 uur vanaf het gemeentehuis. Hiervandaan wordt een route uitgestippeld door de regio van circa 20 tot 30 kilometer. Tussendoor is er altijd ruimte voor een kopje koffie of thee met soms wat lekkers. Deelname kost € 3,50 per keer. Hierin zit, indien nodig, ook geld voor bijvoorbeeld het overvaren met een pontje. De dagleider verzorgt de betalingen.

Fietsers blijven langer gezond door de beweging, terwijl het niet zo belastend is voor gewrichten. Ook het bewegen in de buitenlucht is erg goed. Tevens bevorderen de onderlinge sociale contacten ook nog eens de gezondheid.

Wilt u ook meefietsen met deze groep? Kom dan gerust een keer kijken of neem contact op met de SWA. Dit kan via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078 – 20 21 22 0.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.