Middengeleiders op de kruisingen Edisonweg

01 juli 2015
Middengeleiders op de kruisingen Edisonweg

ALBLASSERDAM - Begin dit jaar constateerde de werkgroep KVO-B dat het kruispunt Edisonweg/Kelvinring een te gevaarlijke kruising was en dat er maatregelen genomen dienden te worden om de veiligheid van fietsers en bromfietsers op dit gedeelte van het bedrijventerrein Vinkenwaard te verbeteren.

Het plaatsen van middengeleiders op het fietspad zelf en het opnieuw schilderen van onder andere de haaientanden met licht fluorescerende verf leidde tot een veiligere situatie. Momenteel wordt vanuit de werkgroep bekeken wat de mogelijkheden zijn om het kruispunt Edisonweg/Ohmweg op een vergelijkbare wijze qua veiligheid te optimaliseren. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.