Glimmende Opels op Eerste Paasdag

03 april 2018 door Hennie van der Zouw
Glimmende Opels op Eerste Paasdag

ALBLASSERDAM - Afgelopen Eerste Paasdag werd op het terrein bij Maat Techniek aan de Edison weg nummer 43 een Opeldag georganiseerd. Deze openingsmeeting van seizoen 2018 voor Opel-rijders wordt al negen jaar door heel Nederland georganiseerd, en is dus inmiddels een landelijke traditie geworden.

Oude en nieuwe Opels uit binnen en buitenland waren deze zondag aanwezig, van optisch of motorisch getuned, tot aan gerestaureerde oldtimers, voor ieder wat wils.....

Of het nu een oldtimer of een splinternieuwe Opel was, ze stonden er allemaal te glimmen voor de bezoekers......

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.