Heel gezellige NLDoet in Het Anker

12 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Heel gezellige NLDoet in Het Anker

ALBLASSERDAM - Wilde je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Dan kon je op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 ook in Alblasserdam meedoen met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je kon zo kennis maken met allerlei soorten vrijwilligerswerk en hielp ook een organisatie een klus te klaren. En het was nog gezellig ook.

Het Oranje Fonds organiseerde op 9 en 10 maart ook in 2018 weer NLdoet. Door de samenwerking met duizenden organisaties in het land is NLdoet de grootste vrijwilligersactie van Nederland, ook in Alblasserdam.

De bij dit artikel geplaatste foto's zijn gemaakt bij de NLDoet activiteiten op vrijdag 9 maart in de recreatiezaal van het Anker.

Foto's: Joop Aret.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.