TTVA 7 gaat als een speer

02 maart 2018 door Hennie van der Zouw
TTVA 7 gaat als een speer

ALBLASSERDAM - Afgelopen week was er een inhaalprogramma in de tafeltenniscompetitie. TTVA 6, 7 en 8 moesten in hun klasse dus gewoon aan de bak. Bij alle drie de wedstijden was er wel iets wat de aandacht op eiste. TTVA 6 had door de blessure van Gerrit Verhaar een ongelukkige avond. TTVA 7 versloeg ook Dordrecht 15 met 5-0 en gaat dus als een speer. TTVA 8 kon het tegen Dordrecht 17 niet bolwerken. Er waren mensen van dit team die de vorstbloemen op hun hoofd hadden staan.

Taveba 7 – TTVA 4  5e klasse 4-1
Na een wat langer traject dan normaal kwam TTVA 6 toch nog op tijd voor de wedstrijd in Barendrecht. Het directe en dus koude begin speelde Henk Mes duidelijk parten in zijn eerste enkel partij. Hij ging er in vier games af, tegen een tegenstander die toch echt geen hoogvlieger was. Na een eveneens dramatische start van Gerrit Verhaar in de eerste game tegen zijn opponent ging het met hem in de tweede game heel wat beter. Maar op 5-6 in die game ging het echt faliekant mis. Gerrit verstapte zich op een vreselijke manier en kon door zijn teamgenoot nog maar net worden opgevangen. Lopen lukte niet meer en hij werd met ijs op de enkel op een stoel gezet. Gedacht werd aan een breuk of misschien een scheur in de enkelbanden. Henk Mes wist in zijn tweede enkelpartij gelukkig nog een puntje te pakken. Gerrit Verhaar werd ondersteund door die en gene in de auto geladen en de weg naar huis kon worden ingezet. Een dag later na een bezoek aan een arts werd duidelijk dat hij een zware zweepslag had opgelopen en dus voorlopig een week of vier buitenspel staat.

TTVA 7 – Dordrecht 15  6e klasse 5-0
We zijn bij TTVA overgegaan tot het overhandigen van het nummer van een nazorglijn aan de tegenstanders van TTVA 7. Wat houden ze huis man!! Ze gaan echt niks en niemand ontziend met zeven mijlslaarzen door de competitie heen. Dit keer was het Dordrecht 15 wat het slachtoffer werd. Zowel Nico Barten als Theo van der Schelling ondervonden in hun enkelpartijen weinig tegenstand. Alleen het dubbel plaatste de heren voor een probleem. Maar na een 0-2 achterstand werd de turbo dan toch gevonden en werd ook die partij met 3-2 gewonnen. Men staat reeds 6 punten voor op de naaste concurrent Serve 71, wat ook nog eens de tegenstander is in de wedstrijd van volgende week. Zouden zij echt weten wat ze te wachten staat?

TTVA 8 – Dordrecht 17  7e klasse 1-4
TTVA 8 was echt niet zo veel minder dan koploper Dordrecht maar maakte simpel gezegd nog wat te veel foutjes om het de tegenstander echt moeilijk te maken. Het was Jordie Tanzarella die de eer uiteindelijk redde voor TTVA 8. Hij was de meerdere van van Deelen van Dordrecht. Ruth Sloof had duidelijk niet haar avond wat goed was af te zien aan het gebrek aan beweging tijdens haar enkelpartijen. Het moet allemaal nog wat sneller en wat doordachter, maar er wordt aan gewerkt.  Misschien lag de reden wel in het feit dat mevrouw Sloof wat te veel  kleding aan had tijdens de wedstrijden. Oooh! Wat was het toch koud in een zaal waar de gehele avond de verwarming stond te loeien. Ook het dubbel van de familie Sloof ging verloren, wat dus een 1-4 nederlaag betekende.

BRon afbeelding: TTVA.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.