TTVA Beleeft Geweldige Week

26 februari 2018 door Hennie van der Zouw
TTVA Beleeft Geweldige Week

ALBLASSERDAM - TTVA beleefde een geweldige week. Zes wedstrijden en even zoveel overwinningen. Vooral de Derby tussen TTVA 4 en Nileta 2 verdiende de volle aandacht. Het was TTVA 4 dat uiteindelijk aan het langste eind trok. TTVA 1 doet na de 1-4 bij Alexandria weer mee om de bovenste plaatsen. TTVA 3, 4, 5 en 7 gaan echt voor de bloemen zoals uit de stand blijkt. TTVA 2 en 8 draaien zonder problemen gewoon lekker mee in hun klasse. Halverwege de competitie mag dus wel gezegd worden dat TTVA het gewoon uitstekend doet.

Alexandria 66  6 – TTVA 1  2e klasse 1-4
Hele nette zege van TTVA 1 in Rotterdam.  Zowel Ron Kappen als Ralph Faasen wonnen hun enkelpartij tegen Tohmasson.  Ron kappen won ook van Nino Boomgaard waar Ralph dan weer van verloor. Het vierde punt werd door het dubbel van de heren Kappen/Faasen op overtuigende wijze binnen gehaald. En zo opeens vind men zich terug op een gedeelde twee plaats. Wel op eerbiedwaardige afstand van koploper De Sprint.

HTV 1 – TTVA 2    3e klasse 1-4
Ook TTVA 2 deed goede zaken in Hoornaar. Men speelde het  thuisspelende HTV naar een goede 1-4 nederlaag.  Yannick Geerlings had het alleen moeilijk tegen Klop, maar wist toch te winnen in vier spannende games. Zijn tweede enkel tegen lakenveld ging wat gemakkelijker. Rien de Heer wist alleen te winnen van Lakenveld. In zijn andere partij tegen Klop zat hij met zijn gedachte te veel bij het ter persen gaan van zijn nieuwe gedichten bundel en moest Klop dus feliciteren. Het dubbel van de heren zorgde voor het vierde puntje.

TTVA 3 – Shot 65  5   4e klasse 3-2
TTVA 3 moest in de slag om het kampioenschap afgelopen donderdagavond aantreden tegen concurrent Shot 65 uit Zwijndrecht. Men deed dit met invaller Henk Mes voor Wim Verschoor. Peter Houmes was tegen zowel Groeneweg als Gouman ongenaakbaar. Hij verloor slechts één game. Henk Mes won als invaller gewoon netjes van Gouman. Het dubbel was lastig voor de heren Houmes en Mes. Mede door het feit dat dit de eerste keer was dat ze samen speelden. Men ging in vier games dan ook ten onder tegen het Zwijndrechtse dubbel. TTVA 3 staat er heel goed voor met een degelijke voorsprong op de nummer twee in de stand.

TTVA 4 – Nileta 2   4e klasse 3-2
TTVA 4 boekte in de derby tegen Nileta 2 een uitstekende overwinning op de koploper. Men staat nu met een gelijk aantal punten, maar op onderling resultaat boven aan de ranglijst. Het was Remco Schimmel die de show stal afgelopen dinsdagavond. Hij was te sterk voor zowel Kees Hummel (de aanvallende schuiver) als Bert den Besten. Het fantastisch spelende dubbel van de heren Schimmel en de Boom was te sterk voor het Nileta dubbel. Ton de Boom kon door een schouder blessure helaas geen punten toevoegen aan het geheel.

TTVA 5 - Merwestad 6   4e klasse 5-0
TTVA 5 had helemaal geen moeite met het Dordtse Merwestad 6. Zowel Ab de Groot als invaller Remco Schimmel lieten geen spaan heel van hun twee tegenstanders. Alleen het dubbel van de heren herbergde de nodige spanning. Maar ook dat punt werd in vijf games netjes in Alblasserdam Gehouden.  TTVA 5 blijft dus mee doen in de dans om de bovenste plaatsen.

TTVA 6     Vrij

HTV 2 – TTVA 7    6e klasse 0-5
TTVA 7 gaat gewoon door als een stoomwals. De concurrentie wordt wekelijks getrakteerd op grote nederlagen. Men staat nu al reeds behoorlijk los van de andere teams in de poule. Nico Barten en Theo van der Schelling waren ook in Hoornaar vroeg klaar. Beide wonnen zij gemakkelijk hun enkel partijen. Alleen in het dubbel moest er een game worden afgestaan, maar dat verontruste niemand eigenlijk. Als men zo door gaat zal men al vroeg de vlag kunnen hijsen.

TTVA 8     Vrij

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.