Eerste team TTVA herstelt zich knap

12 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Eerste team TTVA herstelt zich knap

ALBLASSERDAM - TTVA 1 heeft zich goed hersteld na de zware nederlaag van vorige week. Er werd nu overtuigend gewonnen van Sorry 1 uit ‘s-Gravendeel.  TTVA 2 leed een onnodige nederlaag tegen Dordrecht 4. TTVA 3 en 5 hebben zich aan de kop gemeld in hun 4e klasse poule. TTVA 5 deed dat door een klinkende 0-5 overwinning in Zwijndrecht tegen Shot 65  3. TTVA 3 leed een verdiende nederlaag in Nieuwland. Zowel TTVA 6 en 8 bevinden zich na de afgelopen week in de middenmoot.

TTVA 1 – Sorry 1    2e klasse 4-1
In een  goede wedstrijd wisten  Ron kappen en Ralph Faasen de miskleun van vorige week weg te spoelen.  Sorry uit Oud-Beierland was net een maatje te klein voor TTVA 1. Ron Kappen bleef netjes ongeslagen tegen Stuivenberg en de Jong.  Kleine (Big one) Ralph Faasen wist alleen in vier games te winnen van de Jong.  Ook het dubbel van de heren Kappen en Faasen werd heel erg dik gewonnen. Een goede zege dus en men staat er met zeven uit drie weer helemaal bij.

TTVA 2 – Dordrecht 4    3e klasse 1-4
Wederom loopt TTVA 2 tegen een totaal onnodige nederlaag op. Als Yannick Geerlings wat gemotiveerder was geweest in zijn eerste partij tegen Sjoukje Knobbe, Rien de Heer wat scherper was geweest in de laatste game tegen dezelfde Knobbe, had de stand een heel ander aanzien kunnen hebben. Ook in het dubbel hadden Geerlings/De Heer winstkansen. Uiteindelijk zorgde Geerlings in de enige partij van enig niveau voor het ene puntje voor TTVA. Hij versloeg Roggeveen in vijf games.

Taveba 6 – TTVA 3    4e klasse 1-4
TTVA 3 boekte een nette en nuttige overwinning in Barendrecht.  Men deed goede zaken en blijft dus koploper. In tegenstelling tot vorige week was het nu Wim Verschoor die ongeslagen bleef en Peter Houmes die een potje doneerde aan de wetenschap (11-9 verlies in de vijfde game na een 0-2 voorsprong). Het dubbel  van Verschoor/Houmes werd zonder veel tegenstand in drie games gewonnen. TTVA 3 blijft dus op koers.

Tavernie 1 – TTVA 4    4e klasse 4-1
Na twee keer een 5-0 overwinning werd TTVA 4 afgelopen woensdagavond redelijk afgeschminkt in Nieuwland tegen het plaatselijke Tavernie 1. Men kon gewoon niet volgen en zoals ze zelf zeiden was de tegenstander een maatje te groot. Scherpenzeel van de thuisclub was echt gewoon veel te sterk voor de heren Remco Schimmel en Ton de Boom. Het enige puntje werd gemaakt door Remco die juffrouw Baars met 9-11 in de vijfde game de baas bleef. Men staat dus weer met beide voeten op de grond. Met 11 uit 3 doen ze nog steeds wel lekker mee hoor.

Shot 65  3 – TTVA 5    4e klasse 0-5
De heren Muskiet en de Groot lieten in Zwijndrecht niets heel van het arme Shot 65 3. Ze hadden hiervoor slechts twee keer een vierde game nodig. De drie andere partijen (waaronder het dubbel) gingen dus heel simpel in drie games naar TTVA 5. De heren voeren nu samen met het Goudse Vriendenschaar de ranglijst aan. Mooi resultaat dus voor de AOW brigade.

TTVA 6 – Lekpongers 1    5e klasse 4-1
Het is lastig spelen tegen iemand die geen snelheid genereert. Zowel Jeroen Veth als Henk Mes moesten het dus echt helemaal op eigen kracht doen tegen Lekpongers uit Ameide. Beide heren wisten echter hun enkelpartijen te winnen. Het enige puntje wat naar Ameide mee ging was het dubbel. Mes en Verhaar kwamen nog wel terug van een 0-2 achterstand maar moesten uiteindelijk toch het hoofd buigen met 8-11 in de vijfde game. Met zeven uit drie staat men in de middenmoot.

TTVA 7 – Dordrecht 15    Uitgest.  Naar 1 maart

Dordrecht 17 – TTVA 8    7e klasse 4-1

De dames de Jong en van Deelen waren over het geheel genomen dus een beetje te sterk voor de Ruth en Arie Sloof. In eerste instantie kon er alleen in het dubbel een game gepakt worden. Het was echter Arie Sloof die het enige punt voor TTVA 8 op het formulier wist te krijgen Hij Versloeg Saskia van Deelen in vijf spannende games. Een 4-1 einstand dus maar ik denk dat het nog wel gezellig was na afloop.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.