ChristenUnie houdt ludieke actie op Vinkenpolderweg

12 februari 2018 door Hennie van der Zouw
ChristenUnie houdt ludieke actie op Vinkenpolderweg

ALBLASSERDAM - De ChristenUnie heeft zaterdagmiddag 9 februari op de Vinkenpolderweg aandacht gevraagd voor het drukke verkeer op deze landelijke weg. Door middel van een heuse slagboom werd de aandacht van passanten getrokken en werden ze uitgenodigd mee te doen aan een poll. De ChristenUnie is benieuwd naar de mening van de inwoners van Alblasserdam of zij bijvoorbeeld de Vinkenpolderweg afgesloten willen zien tijdens de spits om sluipverkeer tegen te gaan. Ook is zij benieuwd naar hoe men denkt over de 4e poot van de Wensveenrotonde en de aangekondigde aanpassingen.

De slagboom was uiteraard omhoog als er verkeer aankwam en iedereen die een kaartje aannam, werd verwezen naar de website om de poll in te vullen. Iedereen kan de poll invullen op www.alblasserdam.christenunie.nl

Onder de deelnemers wordt uiteindelijk een lekkere taart verloot.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.