TTVA 1 thuis hard onderuit tegen De Sprint

03 februari 2018
TTVA 1 thuis hard onderuit tegen De Sprint

ALBLASSERDAM - De meeste TTVA teams hebben ook in de tweede competitieronde goed gepresteerd. Alleen TTVA 1 en 6 waren deze week de uitzondering.  TTVA 1 ging thuis hard met 0-5 onderuit tegen het sterke De Sprint en TTVA 6 kon het niet bolwerken tegen DFC 2. TTVA 2 herstelde zich goed na de nederlaag van vorige week in de derby tegen Nileta. TTVA 3, 4 en 7 zijn zelfs tussentijds koploper. Ook de nieuwe teams TTVA 7 en 8 blijven het goed doen.

TTVA 1 – De Sprint 1    2e klasse 0-5
TTVA kwam van een koude kermis thuis tegen kampioenskandidaat De Sprint uit Brielle. Ralph Faasen en de voor Ron Kappen invallende Yannick Geerlings maakte gewoonweg te veel fouten om aan te kunnen haken bij het saaie maar goed spelende duo uit Brielle. Alleen Yannick was in staat om er nog een keer een vierde game uit te slepen. Een volledig verdiende nederlaag dus.

Gorkum 2 – TTVA 2    3e klasse 2-3
EEN UNICUM!!  Yannick Geerlings en Rien de Heer wonnen hun eerste dubbel van dit seizoen in en tegen Gorkum (wonderen bestaan dus). Moet wel gezegd worden dat ze bijna een 0-2 voorsprong weggaven maar goed in de vijfde game werd er dan toch eindelijk raak geslagen. Beide verloren van de geretourneerde Chris Toenders maar wonnen wel van De Hoog. Na de pijnlijke nederlaag in de derby tegen Nileta van vorige week dus nu een redelijk herstel met een kleine overwinning.

TTVA 3 – Dordrecht 7    4e klasse 4-1
TTVA 3 is na twee wedstrijden de trotse koploper in 4 I. Thuis tegen Dordrecht 7 moest alleen Wim Verschoor een enkelpartij aan Ramin Vassighi van Dordrecht laten. Peter Houmes bleef redelijk gemakkelijk overeind met twee zeges in drie games. Hij won zowel van Vassighi als van Cor Slotboom. Ook het dubbel van de heren Verschoor/Houmes werd in viel in vier games ten prooi aan de Alblasserdammers.

Dordrecht 10 – TTVA 4    4e klasse 0-5
TTVA 4 toog afgelopen woensdagavond met invaller Henk Mes naar Dordrecht. Vaste man Cor Rijkens won met veel gemak in drie games zijn twee enkel partijen. Invaller Henk Mes had wel wat meer moeite maar wist ook beide tegenstanders te verslaan. Als invaller doe je het dan echt niet verkeerd. Cor en Henk wisten door winst van het dubbel dus een maximale score neer te zetten. TTVA 4 heeft uit twee wedstrijden dus nog geen punt verloren.

Vriendenschaar 6 – TTVA 5   4e klasse 3-2
Edwin Raghunath van Vriendenschaar was veel te sterk voor het duo Muskiet en de Groot van TTVA. De tweede man van de team uit Gouda was gelukkig van een wat minder niveau, wat dus voor beide een winstpartij betekende. Ook het dubbel ging in vier games verloren voor TTVA 5, wat dus uiteindelijk een kleine nederlaag tot gevolg had.

TTVA 6 – DFC 2     5e klasse 1-4
DFC 2 was een maatje te groot voor TTVA 6. Gerrit Verhaar werd er in twee keer drie games gewoon afgespeeld. Alleen Jeroen Veth wist de tegenstanders bij te benen. Hij won van Aussems en ging maar net met 11-13 in de vijfde game ten onder tegen Leenheer. Het dubbel van Verhaar/Mes had ook niets in te brengen tegen het Dordtse Duo.

TTVA 7 – NTTC 3    6e klasse 3-2
Het nieuwe TTVA 7 heeft zich zowaar aan de kop gemeld in 6A. Vooral Nico Barten laat er geen gras over groeien aan het begin van dit seizoen. Ook nu bleef hij ongeslagen. Maatje Theo van der Schelling kon het dit keer wat minder bijbenen. Hij verloor zijn beide enkelpartijen. Het dubbel van de heren zorgde voor het winnende derde punt van de wedstrijd. Met acht punten uit twee wedstrijden doen zij het tot nu toe echt heel erg goed.

Gorkum 4 – TTVA 8    7e klasse 2-3
Ook het nieuwe TTVA 8 doet het eigenlijk best naar behoren. Naar een krappe nederlaag vorige week was het in Gorkum op vrijdagavond een kleine overwinning. Ruth Sloof trok TTVA 8 in de laatste partij van de avond uiteindelijk over de streep. Zij won dus haar twee enkelpartijen gevolgd door ega Arie die ook een partij wist binnen te halen. Het dubbel van Ruth Sloof en Jordi Tanzarella had helaas niets in te brengen tegen het Gorkumse Duo.  Knappe overwinning dus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.