Boodschappenclub nog niet van start door storm

03 januari 2018 door Josette Huisman
Boodschappenclub nog niet van start door storm

ALBLASSERDAM - Vandaag 3 januari zou de stichting Welzijn Alblasserdam starten met een nieuwe dienst, namelijk: " De Boodschappenclub ". De dienst is voor ouderen die nog redelijk mobiel zijn en zelf graag hun boodschappen blijven doen, maar net wat extra hulp nodig hebben.

Helaasheeft de organisatie moeten besluiten de start in verband met de storm te moeten verplaatsen. Nu is iedereen die hiervan gebruik wil maken, wekom op woensdag 17 januari as.

Iedere eerste en derde woensdag van de maand wordt om 10:00 uur verzameld bij het restaurant van Waardeburgh in de Alblashof. We wandelen samen met u naar Makado Alblasserdam om daar boodschappen te doen. Gedurende de wandeling en tijdens het doen van de boodschappen krijgt u hulp van vrijwilligers. Om 12.00 uur hopen we weer terug te zijn.

Wat wij evt. voor u kunnen doen:

  • Boodschappen sjouwen
  • Helpen bij afrekenen
  • Inpakken
  • Hoge spullen pakken
  • Gezellig babbelen

U bepaalt zelf wat u wil hebben en rekent af. Lijkt de Boodschappenclub iets voor u? Of kent u iemand die hulp nodig heeft bij de boodschappen of dit niet meer alleen wil doen, maar nog wel vanaf de Alblashof naar het Makado kan lopen, neem dan ook contact op. Dit kan via email of telefonisch 078 - 20 21 220.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.