Tweede bundeling Columns van Alblasserdam.net nu verkrijgbaar

13 december 2016
Tweede bundeling Columns van Alblasserdam.net nu verkrijgbaar

ALBLASSERDAM - Hennie van der Zouw heeft inmiddels al een kleine veertig columns op Alblasserdam.net gemaakt. Twee jaar geleden zijn de eerste achttien columns gebundeld in een boekje, nu was het tijd voor een tweede bundeling.

Hennie is oud-leerkracht uit Bolnes-Ridderkerk en woont al meer dan 20 jaar, met vrouw en zoon, in Alblasserdam.

Terugblik op Alblasserdam is dus inmiddels een serie van twee bundelingen, waarin de auteur tergublikt op Alblasserdam, letterlijk doet hij in de columns een blik terug in de geschiedenis van Alblasserdam en omstreken. 

Terugblik op Alblasserdam. Deel 1 is een bundeling van de eerste achttien columns op Alblasserdam.net, en Terugblik op Alblasserdam Deel 2 bundelt de volgende achttien columns, die Hennie van der Zouw voor www.alblasserdam.net heeft geschreven. Op zijn eigen manier beschouwt hij in zijn columns de regionale geschiedenis, met altijd een kwinkslag naar het grote podium van de wereldgeschiedenis erin verwerkt. .

Terugblik op Alblasserdam. Deel 2, Hennie's tweede boek onder eigen naam, is nu klaar en uitgegeven. "Ik ben er ook nu weer ontzettend trots op," aldus de auteur die geprobeerd had om het boekje nog voor de Sinterklaasfestiviteiten gepubliceerd  te hebben, wat helaas net als bij het eerste deel, net niet gelukt is.

Hennie heeft zijn boek zelf uitgegeven via Brave New Books en daar is het, onder andere, ook te koop. Het is ook te bestellen bij Bol.com.

Mocht u meer geinteresseerd zijn in sport dan in regionale geschiedenis, dan heeft Hennie onder het pseudoniem H.V. Anderz ook nog enkele boeken over voetbal en schaatsen gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.