Wildwest-feest De Plantage een groot succes

01 oktober 2016
Wildwest-feest De Plantage een groot succes

ALBLASSERDAM - Vandaag is het jaarlijkse oktoberfeest op Kinderboerderij de Plantage. Om 13:00 uur waren er al 130 jonge en oudere bezoekers. Het thema 'Het wilde westen' is terug te zien in alle activiteiten. Op de hekken zijn saloondeuren bevestigd. Er staan 3 tipi's waarin je je kunt verstoppen. En ook de totumpalen ontbreken niet! Vrijwilligers en medewerkers zijn echte indianen, cowboys enz.

Een paal met bordjes wijst je de weg naar alle activiteiten.

Er is speciaal voor vandaag een aanlegsteiger gemaakt, zodat je kunt roeien/varen met een echte indiaan. Pas op: want tijdens de vaartocht kun je ook veel rondjes draaien, omdat je niet  gelijk roeit met de anderen!

Er zijn nog veel meer activiteiten:

  • Zo kun je op de rodeostier. Lukt het jou om te blijven zitten? 
  • Je kunt goud zoeken.
  • Hoefijzer werpen.
  • Op de foto in de jail.
  • Geschminkt worden.
  • Popcorn eten en limonde drinken.
  • Een banjo knutselen.

Een strippenkaart is te koop voor Euro 1,50. (Euro 1,- voor vrienden van de Plantage)
Iedereen kan nog tot 16:00 uur terecht op de Hilmar J. de Haanstraat 10.

Foto's hieronder: Joop Aret.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.