TTVA 2 kampioen

02 december 2017
TTVA 2 kampioen

ALBLASSERDAM - Het tweede team van tafeltennisvereniging Alblasserdam had nog een inhaalwedstrijd te goed tegen de nummer vijf in de stand Boomgaardshoek uit Hoogvliet. Men toog op donderdagavond naar Hoogvliet met de wetenschap dat er acht punten gehaald diende te worden om alsnog het kampioenschap op te kunnen eisen. TTVA 2 werd in de Weversstraat via internet nauwlettend gevolgd door de andere leden van TTVA.

De wedstrijd begon uitstekend door een drie games overwinning van Remco Schimmel tegen sterke man Peter Franken van Boomgaardshoek. Dit was de opmaat voor een aantal snelle winstpartijen die door Cor Rijkens en Wim Verschoor werden behaald. Ook het dubbel werd een prooi voor TTVA 2. Schimmel en Rijkens waren ook hierin veel te sterk voor de tegenstanders. Met een 0-4 tussenstand waren de heren dus op de helft van de opgave. Hoe dichter men bij het doel kwam des te moeilijker het eigenlijk werd. Zowel Remco Schimmel als Cor Rijkens wisten hun volgende enkelpartij maar moeizaam in vijfgames te winnen. Daar tussendoor had Wim Verschoor zijn tweede enkelpartij in winst weten om te zetten, wat dus een 0-7 tussenstand betekende.

Het uiterst belangrijke achtste punt werd door diezelfde Wim verschoor binnen gehaald. In drie games ging hij heel gemakkelijk voorbij Rob van der Weel. Na de in ontvangst genomen felicitaties van de tegenstander en ook onder luid gejuich van de meelevende leden in de Weversstraat werd de wedstrijd keurig afgerold naar een 1-9 overwinning voor TTVA 2. Het enige puntje wat werd ingeleverd was van de hand van Cor Rijkens toen het in het geheel al niet meer belangrijk was.

Een prachtig kampioenschap voor de heren van TTVA 2. Men eindigde uiteindelijk twee punten voor de Treffers uit Melissant. Wim Verschoor, Remco Schimmel, Cor Rijkens en de deze wedstrijd aan de kant zittende Ton de Boom, proficiat met dit puike resultaat.

Op zaterdag 9 december worden alle kampioenen bij TTVA tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen gehuldigd en in de bloemen gezet.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.