Vrouw van 22 uit Alblasserdam weer terecht

01 december 2017 door Hennie van der Zouw
Vrouw van 22 uit Alblasserdam weer terecht

ALBLASSERDAM - Update: Op facebook lezen we dat Sandra weer terecht is.

Oude bericht: Sinds 30 november 2017 wordt uit Alblasserdam vermist; Sandra Leendertse van 22 jaar.Sandra had opvallende roze glitterschoenen aan, droeg een roze weekendtas en had een rode werktas met zich mee.

De familie & de Politie maken zich zorgen en willen Sandra graag terug vinden.Heeft u Sandra gezien of heeft u informatie? Bel met 0900-8844.

ZIET U SANDRA NU? BEL 112.

Dank voor hulp.

Bron tekst en foto: Politie Drechtsteden Buiten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.