Tevreden Sinterklaas met Wiekslag-brevetten

08 december 2012
Tevreden Sinterklaas met Wiekslag-brevetten

ALBLASSERDAM - Zaterdag hebben negentien zwemmers een spetterende prestatie geleverd in zwembad Blokweer. Deze kinderen hebben bij Wiekslag een nieuw brevet gehaald en kregen deze uitgereikt van Sinterklaas, die voor de gelegenheid in het zwembad was langsgekomen.

Suzanne Brunenberg, Maarten Groenendijk, Leonore Booiman, Rosalie Vonk, Thijmen van Rumpt, Eva Vliegenthart en Hannah Bhugwansing wisten hun D-brevet te halen. Loura Bakker had als enige het genoegen af te zwemmen voor het E-brevet en slaagde hiervoor met vlag en wimpel. Voor het F-brevet stonden Thierry den Ouden, Rose-Anne Vliegenthart, Fenna Herwig, Timo Huizer, Michelle Soeteman, Marileen Sinke en Jens Schout op het startblok. Zij slaagden allemaal, net als Wendy ten Wolde, Susanna Hammerstein, Lisa Fischer en Joyce Lodder dit deden voor brevet G.

Wiekslag biedt een vervolgopleiding aan voor zwemmers die na het behalen van hun ABC-diploma’s verder willen met wedstrijdzwemmen en waterpolo of gewoon de diverse zwemslagen willen leren. Elke zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.30 staan enthousiaste instructeurs in het zwembad om in twee lesuren een spetterende opleiding aan te bieden.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.