Echtpaar Van den Boor-Gaal 60 jaar getrouwd

30 oktober 2007

ALBLASSERDAM - Op zondag 28 oktober 2007 was het echtpaar W. van der Boor en H. van der Boor-Gaal, wonende Plantageweg 108, 60 jaar getrouwd.

Loco-burgemeester Cardon bezocht dit echtpaar op dinsdag 30 oktober 2007 namens de gemeente Alblasserdam.

Dhr. van der Boor is geboren op 5 december 1922 in Papendrecht. Mevr. van der Boor is op 18 juli 1926 geboren, eveneens in Papendrecht. Beiden zijn dus echte Papendrechters en hebben liefst 78 jaar in Papendrecht gewoond. Sinds 8 jaar wonen zij dus in Alblasserdam.

Ze hebben elkaar in 1943 leren kennen op de schaatsbaan aan de Pontonniersweg. Dhr. van der Boor is zijn werkzame leven begonnen als boerenknecht en heeft liefst 29 banen gehad! Bjizonder is ook om te vermelden dat hij op 13-jarige leeftijd klusjes deed in de Mariannehoeve van 7 tot 7 en dat de hele werkweek, waarbij hij Fl. 2,50 per week verdiende.
Als grootste hobby heeft hij een grote duiventil met zo'n 30 duiven, die nog wekelijks meedoen aan wedstrijden met zijn postduivenclub De Doorzetters.

Mevr. van der Boor werkte jarenlang in de huishouding bij de bekende Papendrechtse dokter Moolhuizen. Haar vader had een sigarenzaak op het Westeind, waar ze af en toe ook een handje meehielp. Haar grootste hobby is het maken van allerlei legpuzzels.

Het echtpaar kreeg 3 dochters en een zoon. Verder hebben ze inmiddels 10 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.