Werkzaamheden Oude Torenweg-Randweg maandag 9 oktober van start

04 oktober 2017
Werkzaamheden Oude Torenweg-Randweg maandag 9 oktober van start

ALBLASSERDAM - Vanaf aanstaande maandag 9 oktober wordt er gewerkt aan de Randweg-Oude Torenweg. Gedurende de werkzaamheden is hier daarom eenrichtingsverkeer van kracht. Hierbij is rekening gehouden met de spitstijden. Houd rekening met een langere reistijd.

Dorp uit tussen 05.30 en 12.00 uur
Verkeer over de Randweg-Oude Torenweg dorp uit richting A15/Papendrecht heeft vrije doorgang tussen 05.30 en 12.00 uur. Buiten deze tijden wordt dit verkeer omgeleid via Haven-Dam-Ruigenhil-De Helling. Dit wordt met omleidingsborden aangegeven.

Dorp in tussen 12.00 en 05.30 uur
Verkeer over de Oude Torenweg-Randweg dorp in vanaf de A15/vanuit Papendrecht heeft vrije doorgang tussen 12.00 en 05.30 uur. Buiten deze tijden wordt dit verkeer omgeleid via de Edisonweg of Grote Beer naar De Helling-Ruigenhil-Dam-Haven. Ook dit wordt met omleidingsborden aangegeven.

Om 05.30 uur en 12.00 uur wordt de betreffende rijrichting afgesloten en worden de éénrichtingsborden omgezet. Zodra dat is uitgevoerd, wordt de andere rijrichting vrijgegeven.

Groot onderhoud en verbetering fietsveiligheid
De werkzaamheden worden uitgevoerd omdat het wegdek van de Oude Torenweg en de Randweg tussen de Wensveenrotonde en de Vondellaan toe is aan een nieuwe deklaag. Bovendien zijn diverse aanpassingen nodig aan kruispunten op de route. Het verbeteren van de veiligheid voor fietsers staat hierbij centraal.

Planning
Fase 1 van de werkzaamheden bestaat uit het aanpassen van de aansluiting Randweg/Vondellaan en van de hoofdentree van de wijk De Waterhoven. Op 31 oktober moet dit klaar zijn. Vervolgens begint de aannemer aan de tweede fase, kruispunt Oude Torenweg/Vinkenpolderweg en de fietsoversteek ter hoogte van de Emmertarwehof.

Gemeente en aannemer Timmer-Verzijl streven er naar de periode waarin wordt gewerkt zo kort mogelijk te houden en doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Meer informatie vindt u op de projectpagina.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.