Soli Deo Gloria 2e bij 'Sla je slag cup'

23 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Soli Deo Gloria 2e bij 'Sla je slag cup'

ALBLASSERDAM - De Melody Percussion Band van Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam heeft op 14 oktober succesvol deelgenomen aan de “Sla je slag cup”. Deze wedstrijd voor Melodische en niet-melodische drum en percussie gezelschappen werd dit jaar georganiseerd door de winnaars van vorig jaar, de Drumcombinatie Afferden-Puiflijk.

De MPB van Soli wist onder leiding van dirigent Theo Vet een totaal van 86 punten te verwerven van de juryleden. Met dit puntenaantal eindigden zij op de 2e plaats binnen hun eigen 2edivisie.

Slagwerkgroep EMM uit Heijnen won het totale festival en heeft daarmee ook de organisatie van de volgende “Sla je slag cup” in handen. In de overall ranking van alle divisies eindigde Soli Deo Gloria op plaats 4 een prestatie waar de Alblasserdamse slagwerkers met trots op terugkijken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.