Verkeershinder door asfaltwerk

24 september 2008

In de tweede week van oktober start de gemeente met onderhoud aan een aantal asfaltwegen. Grootschalig werk wordt uitgevoerd in de Oost‑ en West Kinderdijk, de Edisonweg, Haven en Cortgene. Kleinschalige reparaties worden uitgevoerd aan de Van Hoogendorpweg, Blokweerweg en op enkele andere plaatsen.

Ernstige verkeershinder voor bewoners en voor doorgaand verkeer is niet te voorkomen, want het gaat in veel gevallen om hoofdwegen met veel verkeer. De werkvakken moeten in de meeste gevallen enige tijd worden afgesloten voor doorgaand verkeer en het bestemmings­verkeer moet worden beperkt. Er komen omleidingsroutes voor doorgaand verkeer als dat nodig is.

De gemeente publiceert van dag tot dag actuele en uitgebreide informatie over het werk op de website www.alblasserdam.nl.

De gemeente organiseert een informatieavond voor inwoners die betrokken zijn bij het werk.

Op donderdag 2 oktober 2008

van 19.00 tot 21.00 uur

in de Raadzaal van het gemeentehuis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.