Mooie resultaten minioren Wiekslag, clubrecord Dide Provily.

09 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Mooie resultaten minioren Wiekslag, clubrecord Dide Provily.

ALBLASSERDAM - Zaterdag werd in Papendrecht de eerste wedstrijd van het swimkick minioren circuit gezwommen.  Dide Provily beleefde een prima middag want zij zwom op de 200 wissel een dertien jaar oud clubrecord uit de boeken. Dide zwom 3.12.15 en was daarmee 1.16 seconde sneller dan Alinda Damsteegt  die haar tijd zwom op 9 oktober 2004. Robine Kroon, Samgar Oosterwijk, Julia Sterk en Ivo Bot wonnen de 4 x 25 vrij estafette en Evi Bol, Lukas Toes, Dide Provily en Robin den Ouden zwommen naar plek 3 op de 4 x 50 vrij estafette. Dide Provily won zilver op de 100 rug en brons op de 200 wissel. Yuni Huizer behaalde op de 100 rug een bronzen plak. Lukas Toes veroverde zilver op de 100 vrij. Julia Sterk zwom naar zilver op de 100 vrij en 100 wissel. Een bronzen medaille was er voor Jasmijn Schoonen op de 100 vrij en 100 wissel.

Er waren ook weer de nodige persoonlijke records te noteren. Julia Kruithof zwom het pr record van de dag. Julia noteerde na de 200 wissel een tijd van 3.42.24 en verbeterde daarmee haar tijd met 11.37 seconden. Amber Kroon verbeterde haar tijd op de 100 vrij met bijna 10 seconden en op de 100 rug zwom ze ruim 6 seconden sneller. Evi Bol zwom ruim 4 seconden sneller op de 200 wissel. Yuni Huizer tikte 3 seconden eerder aan op de 100 rug. Evi Kalkman zwom 2.5 seconden sneller over 50 vrij. Eva Bot tikte na de 100 rug 0.22 seconden eerder aan op de 100 rug.

Voor verreweg de meeste minioren staat er  de komende weken geen wedstrijd op het programma. Op 25 november staat voor hen de clubmeet op het programma. Voor de junioren, jeugd en senioren staat er zaterdag een wedstrijd op het programma in Barendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.