Wim Verschoor trekt TTVA 2 over de streep

07 oktober 2017
Wim Verschoor trekt TTVA 2 over de streep

ALBLASSERDAM - Afgelopen vrijdagavond 6 oktober 2017 was het Wim Verschoor die TTVA 2 over de streep hielp in Spijkenisse tegen de Repelear.  Hij verzorgde de helft van de productie. TTVA 2 wist een zwaar bevochten 6-4 overwinning te boeken. Dou 1 liep averij op in Ridderkerk en TTVA 1 regulier  kreeg in Brielle een flink pak slaag van De Sprint 3. TTVA 3 regulier wist een knappe overwinning te boeken op het Meerkerkse MTTV wat tevens betekende dat zij hun koppositie wisten vast te houden.

Taveri 2 – TTVA 1    2e klasse Duo  4-1
TTVA Duo 1 liep in Ridderkerk klappen op. Taveri 2 was een maatje te groot voor onze jongens. Ik zat bij het schrijven van dit verslagje naar een bijzonder saai wedstrijdformulier te kijken. Slechts één potje werd in vier games verspeeld, de rest van de partijen gingen over de minimale drie games. Zoals gezegd Duo 1 had weinig te vertellen en was dus heel vroeg klaar. Gelukkig wist Ron Kappen de laatste partij van de avond nog te winnen en zo dus de spreekwoordelijke eer voor Duo 1 te redden. Ralph Faasen had lekker gespeeld maar wist geen potten te breken. Ook het dubbel van de heren ging dik in drie games verloren. 

De Sprint 3 – TTVA 1    3e klasse Regulier 9-1
Op TTVA  1 is geen peil te trekken. Na een goede wedstrijd vorige week werd men nu in Brielle werkelijk in de pan gehakt. De Sprint was echt een maatje te groot voor de Alblasserdammers. Slemiel van de vorige weken Yannick Geerlings was nu de enige die nog enigszins overeind bleef. Met een winstpartij en ook nog een potje met winstkansen was hij eigenlijk nog de enige die met opgeheven hoofd het pand kon verlaten. Zowel Patrick van der Heiden als Rien de Heer stelde een beetje teleur. Een forse tik dus voor TTVA 1. Het is dus zaak om zich komende week weer te herstellen  in de thuiswedstrijd tegen De Treffers uit Mellissant.

De Repelear 2 – TTVA 2   4e klasse Regulier 4-6
Kampioenskandidaat  TTVA 2 had het vrijdagavond lastig in Spijkenisse. Het ging niet zonder slag of stoot maar Wim Verschoor trok het team er door heen met zijn zeer fraaie hattrick. Hij werd goed gevolgd door Cor Rijkens die twee tegenstanders wist te overmeesteren.  Tja en dan derde man Remco Schimmel . Wat is er aan de hand met die gozer? Hij is de man met de hoogste raiting van het team, maar was dus deze avond even niet thuis. Was zijn avondmaal slecht gevallen, Verkeerde been uit bed gestapt of was zijn verkering uit? Het blijft gissen naar de reden van deze slechte avond. Gezegd moet worden dat hij samen met Cor Rijkens wel het dubbel binnen haalde. Het gerucht gaat dat zijn teamgenoten hem op de terugweg op de motorkap gebonden. Maar de conclusie is wel dat TTVA 2 de schade heeft weten te beperken en dus nog steeds de koploper is. 

TTVA 3 - MTTV 2    5e klasse Regulier 7-3
Hele goede uitslag voor TTVA 3. Zij blijven door deze prestatie de verassende koploper in de 5e klasse met 25 punten uit 4 wedstrijden. Henk Mes was de absolute uitblinker deze wedstrijd. Gelukkig weer hersteld van een flinke griep en met als wapen zijn vernieuwde rubbers, was er geen enkele Meerkerker tegen hem bestand, wat dus uit monde in een gave hattrick. Jeroen Veth  wist twee winstpartijen te boeken en Gerrit Verhaar wist goed spelend één tegenstander te vloeren. Het dubbel van Mes/Verhaar wist op een goede tactische wijze in drie games te winnen van hun Meerkerkse  opponenten. Het gaat dus heel erg goed met TTVA 3 en we hopen stiekum op een kampioenschap voor dit team.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.