Bijeenkomst Businessclub De Twijn: Werk uitbesteden: wat is het je waard?

05 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Bijeenkomst Businessclub De Twijn: Werk uitbesteden: wat is het je waard?

ALBLASSERDAM - Woensdagavond 4 oktober was Businessclub De Twijn te gast in Sportcentrum Blokweer. Behalve nuttige informatie over het uitbesteden van werk kregen de deelnemers in vogelvlucht een en ander te horen over het unieke van het - inmiddels alweer drie jaar oude - #2521 bad.

Manager Ad van ’t Hof vertelde over de weg naar de uiteindelijke realisatie van het unieke #2521 zwembad in Alblasserdam. Het concept dat door de KNZB is ontwikkeld is voor het eerst in Alblasserdam uitgerold. Inmiddels zijn er in Nederland nog twee van dit soort baden gerealiseerd.

Aansluitend gaf spreekster Marijke van der Pluijm duidelijk inzicht in de mogelijkheden om bepaalde werkzaamheden uit te besteden. Wat zijn de voor- en nadelen, maar vooral: wat is het je waard. Het kan je geld opleveren. Maar belangrijker: je gezondheid, rust, tijd voor zaken waar je goed in bent.
De deelnemers werden letterlijk aan het nadenken gezet over wat de bottlenecks voor een ieder waren. Marijke gaf uitstekende tips voor sommige zaken en ook de discussies onderling brachten goede ideeën voort. Een bijzonder nuttige avond.

Tijdens de borrel nam Lian Dirven van Sportcentrum Blokweer de deelnemers nog even mee voor een korte rondleiding, waarbij “de machinekamer” van het zwembad een uniek kijkje achter de schermen was.

Meer informatie over Businessclub De Twijn is te vinden op www.bcdetwijn.nl.

Bron foto: BC de Twijn.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.