Jan Mark ten Hove burgerlid voor SGP Alblasserdam

27 september 2017 door Hennie van der Zouw
Jan Mark ten Hove burgerlid voor SGP Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Tijdens de vergadering van de gemeenteraad van 26 september 2017 is Jan Mark ten Hove (31) benoemd en geïnstalleerd als burgerlid. Dit betekent dat Jan Mark van heden namens de SGP deel zal nemen aan de commissies van de gemeenteraad.

Jan Mark is in het dagelijks leven docent Nederlands aan het Hoornbeeck College in Rotterdam. Hij heeft ervaring met het politieke handwerk als beleidsmedewerker van de SGP Jongeren en als adviseur van het Wetenschappelijk Instituut van de SGP. 'Het lijkt me een enorme uitdaging om deel te nemen aan de politieke besprekingen in ons mooie dorp Alblasserdam', aldus Jan Mark.

SGP Alblasserdam wenst Jan Mark veel succes en Gods zegen toe in deze nieuwe uitdaging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.